Serviceaftale

Kontakt Savewater

Serviceaftale - Mere hygiejne

Med en serviceaftale hos Savewater er du sikker på, at dine urinaler altid fungerer optimalt.
Vi kommer ud og skifter siphonen og sørger for, at afløbet til kloakken bliver skyllet igennem. På den måde kan du være sikker på, at lugten ikke spreder sig til hele rummet, da den spærres inde. Vi har mange års erfaring, og er derfor de helt rette til at udføre denne opgave for dig. Slip for besværet, og lad os klare arbejdet med en serviceaftale.

 

Mange fordele

Når du vælger en serviceaftale hos os, får du mange fordele. Vi kommer selvfølgelig ud og besøger dig, så vi kan sørge for, at alt fungerer som det skal, og at du er glad for det endelige resultat. Hos Savewater sørger vi for en fast og tryg samarbejdsaftale, så du kan føle dig helt sikker. Resultatet af serviceaftalen for dig vil være sparet tid og omkostninger, som du kan bruge et andet sted. Det vil ikke kun være til gavn for dig, men også for din virksomhed og dine kunder. Som virksomhed ved vi selv, hvordan det er at drive en forretning. Med en serviceaftale kan du derfor fokusere fuldt ud på din kerneforretning.

 

Rengøring med enzymer

Med en serviceaftale vil vi ved besøget også rengøre i og omkring urinalet. Det gør vi med enzymer, der er produceret af Novo Nordisk. Enzymerne trænger i dybden de steder, hvor almindelige rengøringsmidler ikke kan trænge ind og eliminerer lugt fra: urin, affald, fakalier, røg, mug, eller hvad der nu end skulle lugte af. På den måde kan du være sikker på, at lugten forsvinder, og luften endnu en gang er frisk igen.

Pris

Prisen er 429,- pr. urinal.

 

Ved service på mere end tre urinaler, kan du få et endnu bedre tilbud. Det eneste du skal gøre er blot at ringe til os, så giver vi dig en god pris. Tilbuddet gælder dog kun for vores kunder, som befinder sig på Sjælland.

 

Serviceaftalen kan opsiges senest 7 dage inden næste besøg eller levering. Vi sender også siphoner med faste intervaller i hele Danmark. Ønsker du en god pris, så ring endelig til os.

 

Alle priser er ekskl. moms.

Kontakt Savewater

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende tilbud eller spørgsmål. Vi kan kan kontaktes på både telefon og email.

 

53 53 59 76  |  kontakt@savewater.dk