Urinaler

Siphon Velocity

Hos Savewater kan du få Siphon Velocity vandlås leveret for 395,- eksl. moms. Ved køb af 4 vandlåse eller flere kontakt os da for et godt tilbud.

 

Vandlåsen er kernen i Waterless systemet og essensen i Waterless teknologien. Med dette produkt opnår du en effektiv væskestrøm, der forhindrer lugt i at stige op fra afløbet. Undgå lugten af urin og kloak med denne førende, effektive løsning.

 

Undgå lugten

Det unikke vandlåssystem kombineret med den lette forseglende spærrevæske (SEALANT) holder enhver lugt indespærret i vandlåsen. Spærrevæsken har en vægtfylde, som er lettere end vand. Derfor vil urin og andre væsker passere igennem vandlåsen uden at formindske mængden af spærrevæske. Spærrevæsken forsegler omgående urinen og holder vandlåsen lufttæt, således at der ikke opstår lugtgener. På den måde kan du undgå lugten af kloak eller urin i rummet. Med Siphon vandlås får du et effektivt låsesystem, der spærrer lugten inde og forhindrer den i at sprede sig.

Udskiftning af vandlåsen

På et tidspunkt vil det være nødvendigt at udskifte vandlåsen, men dette er utrolig nemt. Vandlåsen kan nemlig udskiftes i løbet af få sekunder ved at benytte en simpel nøgle, der selvfølgelig er inkluderet i pakken. Vandlåsen udskiftes ca. 2 gange årligt. Hyppigheden af udskiftningen af din vandlås afhænger af, hvor ofte urinalet benyttes. Alle bestanddele i spærrevæsken og i vandlåsen er biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Siphon Velocity New passer til alle vores Falcon’s urinal modeller, og med denne kombination kreerer du den perfekte løsning. Vi har skiftet mange vandlåse gennem tiden, og vi står også klar til at hjælpe netop dig.

Siphon Velocity vandlås

Er du nysgerrig på, om vi kan hjælpe dig, så er svaret helt sikkert ja. Hos Savewater løser vi nemlig store som små opgaver. Er du i tvivl, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt Savewater